Diensten


Vanaf 15 oktober 2021 is mijn praktijk terug open


Holistische coaching

Als holistisch coach werk ik vanuit een holistische visie.  

Dat wil zeggen dat ik de mens zie als een geheel van mentaal, emotioneel, fysiek en ziel.  

Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie verstoord is en de behandeling die ik u geef is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen.  

Deze therapie vervangt absoluut geen therapie die je krijgt bij de dokter of de psycholoog!  

Wel is het een prachtige en heel effectieve aanvulling op de reguliere geneeskunde.  

Bijvoorbeeld:

Eerst en vooral gaan wij een diepgaand gesprek hebben over uw klachten.  In dit geval hebt u bijvoorbeeld veel klachten van de rug. Als holistisch coach kijk ik naar de rugklachten zelf vanuit fysiek oogpunt (waar doet het pijn, hoelang al enz). Daarna gaat onze aandacht naar het emotionele.   Wat heb je spreekwoordelijk gezien emotioneel ervaren en moeten dragen? Welke emoties hou je nog steeds vast? Hoelang draag je dit kruis al enz. Energetisch kan het zijn dat je jezelf teveel wegcijfert en het gewicht van de last onbewust gewoon draagt.  Of misschien tracht jij jezelf constant te bewijzen door veel te veel te willen doen en aan te kunnen.  Beide mogelijkheden zorgen ervoor dat je hoe dan ook veel energie verliest.  

Op spiritueel niveau kijk ik dan via een ander oogpunt naar de oorzaak.  Waarom draag jij in dit leven dit kruis?  Welke levenservaring wou uw ziel hierbij ervaren? 

Soms ligt het zelfs karmisch.  Wat wilt zeggen dat je nog iets moet afwerken vanuit een vorig leven.

“Samen” leggen wij sluiters, pijnen en overlevingsmechanismen af waardoor je weer helemaal komt bij wie je in wezen al bent.  Namelijk een mooi, uniek en waardevol individu.  

Met behulp van gesprekken, healings, massages, kristaltherapie en aangepaste aurasprays tracht ik u een stevig pakket aan te bieden die u algemeen sterkt als persoon. 

 


Healing met Klankschalen

KLANKSCHALEN zijn rijk aan boventoonresonanties met trillingspatronen en specifieke zwevingen.  

Elke klankschaal is vervaardigd uit een legering van verschillende metalen, waaronder goud, zilver en koper.  Afmeting, kleur, wanddikte en samenstelling verschillen van elkaar zodat elke trilling die zij uitzenden perfect is aangepast aan onze chakra’s.  

Alles heeft een trilling, dus ook onze chakra’s.  Met klankschalen kun je de chakra’s openen, verzorgen en helen.  Ze als het ware opheffen en vullen met nieuwe energie. 

Dit proces sterkt jouw energetisch lichaam, schenkt jou geestelijke en lichamelijke rust en verhoogt heel liefdevol en subtiel jouw bewustzijn.

 

Een consult duur ongeveer 90 minuten.

 


Healing met Stemvorken

STEMVORKEN herstellen de balans in het lichaam, in de geest en in de ziel.  

Zij zijn ideaal voor gebruik in het energieveld rondom het lichaam, en voor het zuiveren en herstellen van de energie van een ruimte.  

Hier in de praktijk worden zij voornamelijk gebruikt om de chakra’s te herstellen.  

De set stemvorken die wij hebben is gebaseerd op de waarden van de rondgang van planeten in ons zonnestelsel, dus NIET op de muzikale toonladder.  

Ze werken meer op de kosmische complexiteit van onze chakra’s, onze niet-zichtbare, subtiele lichamen.  

Ze werken ook op energiebanen en de poorten van energie.  De planetaire omloop rond de zon werd gebruikt om exacte formules te berekenen waarop deze stemvorken werden gestemd.  Hierdoor staan ze direct in verband met ons ‘kosmische zelf’.

 

Een consult duur ongeveer 90 minuten.Prijs: 40 € 

Een boodschap van uw gidsen?

Een boodschap van uw gidsen?  Dat is NIET onmogelijk! 

In tegendeel, zij staan werkelijk te popelen om met jou een gesprek aan te gaan.  Om jou bij te staan met raad en daad.  Om jou te omhelzen en te troosten, jou te steunen en te begeleiden.  

Hun unieke boodschap wordt speciaal voor jou met veel liefde op papier gezet.  Dit is een geschenk uit de hemel,…. Een Engelenknuffel gematerialiseerd op papier.  

Laat je dus vol vertrouwen begeleiden vanuit de bron en schep daardoor meer licht in jouw leven.

Trek daardoor meer liefde aan in jouw leven.  Maar vooral,…. Herinner jou daardoor ‘wie’ je werkelijk  bent en ‘waarom' je hier bent.

Een consult duurt ongeveer 1 uur.  

  • De boodschappen zijn NIET gebonden aan 1 of meerdere geloofsovertuigingen.  Zij zijn puur, licht en eerlijk.  Alles gebeurt op een heel liefdevolle manier zonder hocus pocus of valse beloften.

Geen tijd om zelf te komen?

Deze boodschap kan ook vanop afstand! 

U mailt mij of belt en ik stuur de boodschap per mail toe na ontvangst van betaling. 

De prijs is 40€. Healing

Vaak worden wij mensen overvallen door gebeurtenissen die kleine, maar helaas ook grote littekens achterlaten.  Wij voelen ons dan verward, moe, eenzaam, verdrietig, onbegrepen, in de steek gelaten, boos, minderwaardig of ongelukkig.

We willen jou graag helpen om deze gebeurtenissen een plekje te geven.  Om ze te verwerken en nadien liefdevol los te laten.

Jouw energieveld krijgt dus een grondige poetsbeurt.  Het wordt liefdevol gewassen, gedroogd, gekamd, geknuffeld en bepleisterd waar nodig. Daar waar letterlijk ‘gaten’ zijn ontstaan door negatieve gevoelens of gedachten wordt engelenenergie gestopt. De gaten worden dus letterlijk gevuld met liefdesenergie.  Dit helpt jou als mens om te sterken en om door te gaan op de juiste manier.  Dat geeft jou wat extra tijd om uit te zoeken hoe jij in de toekomst kunt vermijden dat er nog zulke ‘gaten’ ontstaan.  En natuurlijk groei je er ook door als ‘ziel’. 

Schenk jezelf deze bijzondere ervaring en laat de weldaad ervan nog heel lang nazinderen.

Een sessie duurt ongeveer 1uur.

Tijdens de healing wordt gebruik gemaakt van kristallen en specifieke kruiden. Ook worden enkel biologische producten gebruikt.
Gepersonaliseerde auraspray

Een zelfgemaakte en verse auraspray dat perfect is afgestemd op uw persoon

Aurasprays werken diep in op ons energetisch systeem.  Ze zorgen ervoor dat disbalans in het energie systeem, dat klachten veroorzaakt, weer in balans wordt gebracht.  Zij zijn in staat om letterlijk blokkades en ongewenste energieën op te ruimen.  Zij geven ook ondersteuning bij hoog gevoeligheid van volwassenen en kinderen en stimuleren jou telkens weer om in je kracht te gaan staan.

Zij zijn heel nuttig bij:

  • Verdriet en/of onrust
  • Angst en/of twijfels
  • Vermoeidheid en/of slapeloosheid
  • Trauma’s en/of onverwerkte emoties
  • Hoogsensitieve mensen.  Zowel kinderen als volwassenen.
  • Ondersteuning van spirituele groei, zelfvertrouwen, zelfacceptatie en innerlijke vrede

 

De Inhoud van een flesje  is voor  een drietal maanden bij frequent gebruik. 

 

Aurasprays zijn veilig en makkelijk in gebruik.  Spuit de essentie enkele malen boven je hoofd (nooit naar de ogen gericht) en laat de nevel over je hoofd en lichaam neerdalen.  Voel hun weldaad en geniet van hun onzichtbare maar heel effectieve helende energie.  Een energie dat jouw aura langzaam maar zeker niet alleen heelt, maar ook opfrist en beschermt.  

Elke auraspray wordt door mezelf gemaakt van biologische etherische oliën.  Ook wordt er gebruik gemaakt van kristallen zodat niet alleen de etherische olie zijn werk kan doen, maar ook de essentie van het kristal.  Het water dat ik gebruik komt uit de grot van Lourdes en is gezegend.  Drie ongelooflijke waardevolle middelen die tot hiertoe zeker al hun weldaad hebben bewezen.  Geuren zijn al eeuwenlang belangrijk voor de mens, vooral vanwege hun geneeskrachtige werking.  Wetenschappelijk is het bewezen dat oliën en kristallen op lichamelijk, geestelijk, energetisch en zielsniveau een positief effect hebben.