Reacties en commentaar zijn hier welkom

Commentaren: 9
 • #9

  Chantal (maandag, 16 september 2019 19:06)

  Jij was mijn "reddende engel" toen ik de eerste keer bij jou binnenstapte want mijn wereld stond op zijn kop... Jouw healings brachten me terug tot rust en ik werd liefdevol ondergedompeld in een nieuwe wereld. Als je binnenstapt bij jou voel je de liefde, de warmte, de rust. Jij bent echt de mooiste persoon die ik al ben tegen gekomen. Ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Zo dankbaar dat jij me die mooie wereld leert kennen. Lieve vriendin, ik draag jou in mijn hart en wens jou nog heel veel succes in wat je doet en nog zal doen!

 • #8

  Bart (zaterdag, 14 september 2019 16:42)

  Lieve vriendin, nooit eerder kwam ik iemand tegen die zo puur is als jij. Nooit eerder kwam ik iemand tegen die zoveel licht en liefde uitstraalt zoals jij dat doet. En dat zet zich verder in je werk. Je hebt werkelijk een prachtig boek geschreven, een juweeltje. Ik raad iedereen aan het te lezen. Hoe jij al je wijsheid weet te verweven met universele kennis en de verschillende aardse religies, dat noem ik een uniek talent van jou. Een van de velen. Zo geef je consults, readings, workshops, healings, ... Iedereen die met jou in aanraking komt voelt het licht en de liefde die jij uitstraalt. Althans, daar ben ik van overtuigd. Ik ben heel benieuwd naar wat je de wereld nog allemaal te bieden hebt want ik heb het gevoel dat dit nog maar het begin is. Warme omhelzing X

 • #7

  Martine (donderdag, 22 augustus 2019 19:51)

  Dank zij jouw healing ben ik eindelijk terug in mezelf beginnen geloven. Door jouw healing heb ik nu een ongekende rust maar vooral kracht en doorzettingsvermogen om mijn eigen pad te gaan.
  Dank je wel!!!!!

 • #6

  GALLE VIVIANE (woensdag, 08 mei 2019 22:16)

  Proficiat ik geloof in u en het zal u zeker lukken
  LOVE YOU

 • #5

  Erika (woensdag, 08 mei 2019 12:53)

  Ik ben erg dankbaar dat jij op mijn pad kwam en voor de steun die ik reeds mocht ontvangen. Ik voel me altijd beter na een bezoekje aan de praktijk en vind daar rust die anders altijd lijkt weg te glippen. Ik voel me altijd erg warm en liefdevol ontvangen bij jou. Voor mij maakt het een erg groot verschil in mijn dagelijks leven. Ik wens je heel veel succes bij het verder uitbouwen van dit kleine stukje hemel op aarde. Veel liefs.

 • #4

  Ingeborg (woensdag, 01 mei 2019 10:33)

  Heb je de voorbije jaren gevolgd en heb dus ook meegemaakt hoe je groeide tot de persoon die je nu bent. Je hebt intussen heel veel bereikt, met vallen en opstaan, en je mag trots zijn op het resultaat. Je hebt er heel hard voor gewerkt! Je bent zelfs 1 van de weinigen die kan zeggen:'Ik heb mijn dromen waargemaakt'. Je doet alles met hart en ziel, biedt je hulp aan mensen die het eventjes niet meer zien zitten, je praktijk is een baken van rust en je streeft nog altijd naar perfectie. Ook voor je gezin maak jij vele offers. Je bent supergoed bezig, je bent met niks begonnen en bent uitgegroeid tot een vaste waarde in ieders leven. Wees fier op jezelf, ik ben het alleszins.

 • #3

  Paul (dinsdag, 30 april 2019 14:12)

  Al jaren kenden we mekaar, niet wetende wie je was. Bij toeval leerden we je plots beter kennen, en zouden we je nu niet meer willen missen. Je leerde onze grenzen te verleggen en nieuwe horizonten te verkennen. We kunnen allemaal nog veel van je leren. Dank daarvoor. Dikke knuffel xx.

 • #2

  Wendy (dinsdag, 30 april 2019 12:15)

  Isa, je bent een top vrouw, een top mama. En een top vriendin. Jij zal je medemens altijd positief laten denken.. Hou dit vol! Super goed bezig xx

 • #1

  Dekens Sabine (dinsdag, 30 april 2019 11:35)

  Lieve Isabelle, eerst en vooral je website is prachtig, zo mooi gedaan en goed uitgelegd.
  Ik ben zo blij dat je in mijn leven kwam en koester dit ook graag.
  Angeldust is zo een mooie, rustgevende en gezegende plek. De sessies en workshops zijn voor mij zeer waardevol en hebben mij toch een andere kijk op het leven gegeven. Isabelle, "goe bezig" en doe zo voort. Dikke, dikke knuffels en groetjes.